Değerli Erasmus Öğrencileri,

2019 yılı Erasmus+ Yükseköğretim Hareketliliği sonuçları açıklanmıştır. Hibe sonuçlarına göre öğrenim hareketliliği için 89 öğrencimize hibe verilecektir. Hibe dağılımı, Üniversitemizin belirlediği Erasmus seçim komisyonu tarafından alınan karar gereğince, aşağıda açıklandığı şekilde hibe tahsisi yapılmıştır.

-Her bölümden en az 1 kişi olmak üzere hibe miktarı dağıtılmıştır.

-Bu şekilde daha önce web sitemizde yapılan ön değerlendirme duyurusundaki listemizde puan sıralaması yapılarak ve her bölümden en az 1 kişi olmak üzere hibe dağıtımı yapıldığında ekteki Asil Listede bulunan ilk 79 kişi ve bu liste dışındaki bölümlerden birer kişiye hibe dağıtılmıştır.

-79 kişiden sonraki (79 hibeli) kişiler hibesiz olarak programdan yararlanabilirler.

-79. kişiden sonra hibe alamayan, Arkeoloji, Diş Hekimliği, İktisat, İslahiye Kamu Yönetimi, Moda Tekstil ve Tasarım, Optik ve Akustik Müh., Sınıf Öğretmenliği, Tarih, Tekstil Müh. ve Turizm bölümlerden puanı en yüksek olan öğrenci hibeli olacaktır.

-Belirtilen bölümlerde ilk sırada bulunan kişinin Erasmus programına katılmaktan feragat etmesi durumunda bölümdeki ikinci kişiye hibe tahsis edilmeyip, tekrar puan sıralamasına göre hibe dağılımı gerçekleştirilecektir.

Uluslararası İlişkiler Ofisi

Liste için TIKLAYINIZ