2019-2020 ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI

Erasmus+ Staj Hareketliliği Seçimleri Genel Not Ortalaması (%50) ve Yabancı Dil Sınav (%50) puanı hesaplamasına göre yapılmaktadır.

Seçim sonuçlarına, sonuçların duyurulduğu tarihten itibaren 7 iş günü içerisinde itiraz edilebilir. İtirazın yazılı olarak üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne yapılması gerekmektedir. Bu süre sonrasında yapılacak itirazlar geçersiz sayılır.

2019/2020 Erasmus+ Staj Hareketliliğine seçilen öğrenciler için Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Toplantı tarihi ve saati haricen duyurulacaktır. Toplantıya Staj Hareketliliğine başvuran bütün adayların katılması tavsiye edilir. Toplantıyla ilgili bir değişiklik olması durumunda haricen duyuru yapılacaktır.

Detaylı Bilgi için web sitemizdeki Adım Adım Erasmus+ Staj sayfasını takip ediniz

Sonuç listesi için TIKLAYINIZ