Değerli Erasmus+ Staj Hareketliliği Öğrencileri,

Bu duyuru 2019-2020 Erasmus+ Staj Hareketliliği hakkındadır.

2019-2020 Erasmus+ Staj Hareketliliğine seçilen öğrenciler, 30 Mayıs 2021 tarihine kadar Erasmus+ Staj Hareketliliğine katılabilirler.(Staj süresi en az 2 ay olup, 30 Mayıs 2021 tarihinde stajın bitmiş olması gerekir) Bugünden itibaren Erasmus+Staj Hareketliliği, online (uzaktan) olarak yapabilmektedir. Online gerçekleştirilen hareketlilik için hibe ödenmeyecektir. Ancak hareketlilik akademik olarak tanınacaktır.

Erasmus+ Staj Hareketliliğine online (uzaktan) katılmak için, öncelikle staj yapacağınız kurumundan, online (uzaktan) staj yapabileceğinizi belirten kabul belgesi almalısınız. Sonra online (uzaktan) staj hareketliliği formunu doldurup, imzalatmalısınız ve letter of intenti staj yapacağınız kurum tarafından ofise email atmalarını sağlamalısınız. Tüm bu aşamalardan sonra belirtilen evrakları, 25 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar euoffice@gantep.edu.tr  adresine göndermeniz gerekmektedir.

1 Şubat 2021 tarihi itibariyle staj yapılacak kurumların kabul etmesi, seyahat kısıtlamalarının kalkması ve hareketliliğin olağan şartlarda gerçekleşmesinin mümkün olması durumunda programa yüz yüze katılım sağlanabilir.

2019-2020 Erasmus+Staj Hareketliliği, duyuruda belirttiğimiz şekilde gerçekleştirilecektir. http://erasmus.gantep.edu.tr/duyuru.php?id=70  lütfen bu duyuruyu dikkatlice inceleyiniz.

-Öğrenciler, ders aldıkları dönemde aynı anda online (uzaktan) veya yüz yüze olarak Erasmus+Staj Hareketliliğine katılamazlar.

-Mezun olan staj öğrencilerinin, geçici mezuniyet belgesi veya öğrenci işlerinden onaylı transcript getirmeleri gerekmektedir.

- Erasmus+Staj Hareketliliğine katılmaktan vazgeçen öğrencilerin, programa katılmayacağını belirten dilekçelerini 25 Eylül 2020 tarihi mesai bitimine kadar euoffice@gantep.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

-Sitemizde yayınlanan listede ismi olan tüm öğrenciler, hibe çıkmamış olsa dahi programdan hibesiz olarak yararlanabilirler.

- Erasmus+Staj Hareketliliğine katılan öğrencilerin aşağıdaki formları doldurup, belirtilen tarihten önce ofise iletmeleri gerekmektedir. (Mezun olacak öğrencilerin, staj tanıma formu doldurması gerekmemektedir.)

Kabul Belgesi (Staj yapacağınız kurum/üniversite, sizi online olarak kabul ettiğine dair bir Kabul Belgesi göndermeli. Bu belgede isminiz, staj yapacağınız tarihler, Online Erasmus Stajı kapsamında kabul edildiğiniz, kalacağınız adres, kabul eden kurumun adresi, telefon, e-posta bilgileri yer almalıdır.)

Öğrenci Bilgi Formu

Learning Agreement

Staj Tanıma Formu

Letter of Intent

Covid 19 süreciyle ilgili değişiklikler web sitemizden duyurulmaktadır. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.