• 0090 342 317 1546

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Programını Tamamladıktan Sonra belgelerinizin eksiksiz tamamlanması için aşağıdaki açıklamaları inceleyiniz.

Aşağıdaki bütün belgeler, Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra 4 hafta içerisinde Erasmus+ Ofisine teslim edilmelidir.

1- Gittiğiniz Üniversiteden aldığınız tüm derslerin olduğu Transkript belgesi. Orijinali ofisimize teslim etmeli veya Erasmus yaptığınız kurumun ofisimize eposta intloffice@gantep.edu.tr ile göndermeleri gerekir. Transkriptin bir örneğini GAÜN bölüm koordinatörünüze de iletmeniz gerekir.

2- Erasmus Programı kapsamında bulunduğunuz Üniversiteye vardığınızda (Katılım Sertifikası), varış tarihini imzalattığınız formun bitiş tarihini de imzalatıp yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

http://erasmus.gantep.edu.tr/pages.php?url=belgeler-ve-formlar-application-forms-8

Gittiğiniz üniversite, orada bulunduğunuz tarihleri gösteren bir belgeyi haricen verebilir, bu belge de katılım sertifikası olarak kabul edilir. Orijinali ofisimize teslim etmeli veya Erasmus yaptığınız kurumun ofisimize eposta intloffice@gantep.edu.tr ile göndermeleri gerekir.

3- Online Learning Agreement, Ders değişikliği yapılmış ise bu değişikliğe uygun Ders Tanıma Formu

4- E-devlet üzerinden ülkeden çıkış ve girişlerinizi gösteren barkotlu yurt dışı çıkış giriş belgesi.

5- OLS Sınav Sonuçları

6- Proof of Recognition/Tanınırlık Belgesi/Eş Değerlilik Belgesi (Bölüm Koordinatörü derslerinizi saydırdıktan sonra Bölüm Kurul Kararı örneğini ofisimize göndermelidir.)

7- Öğrenci Faaliyet Raporu Erasmus sonunda e-posta adresiniz online (çevrimiçi) bir rapor (participant report) gönderilir. Bu rapor öğrenci tarafından doldurulur online olarak tamamlanır.

-Gerekli tüm belgelerin tamamlanmasından sonra öğrencilere (başarılı olan) kalan hibe miktarı kalınan gün kadar hesaplanır ve ödenir.

Onaylanan tüm belgelerde -imza, -imzalayan kişinin adı, -tarih, -varsa kaşe olmalı.

Bütün belgelerin elektronik (bilgisayarda) ortamda doldurulması gerekmektedir.

Erasmus+ için yapılması gerekenler yukarıda açıkça belirtilmiştir. Gerekli işlemlerin zamanında yapılması ve takip edilmesi öğrencinin sorumluluğundadır.