• 0090 342 317 1546

Değerli Erasmus Öğrencileri,

Bilindiği üzere, Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki Birlik Programı olan Erasmus+ Programı 2004 yılından bu yana Türkiye Ulusal Ajans tarafından yürütülmektedir. Erasmus+ programının tanınırlığını ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, Programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ Programından yararlanmaya teşvik etmek, proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmektedir.

 

Erasmus Günleri (#ErasmusDays) bu yıl 13-14-15 Ekim 2022 tarihlerinde, dünya çapındaki farklı ülkelerde gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacaktır. Düzenlenen etkinliklerle, Erasmus+ projelerinin yararlanıcı hikayelerinin görünür hale gelmesi, proje sonuçlarının ve hikayelerinin yerelde paylaşılması hedeflenmektedir.

 

Söz konusu kampanyanın 2021-2027 döneminde uygulanacak Erasmus+ Programının etkin şekilde yürütülmesi, ülkemizin Erasmus+ Programından yararlanma düzeyinin arttırılması ve kurumumuzun görünürlüğünün arttırılmasına katkı sağlayacaktır.

 

Bu nedenle, 14 Ekim 2022 Cuma günü, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda, GAÜN Erasmus Günleri yapılması planlanmaktadır. Daha önce Erasmus programından yararlanmış veya halen Erasmus programı kapsamında yurt dışında bulunan bu programa gönüllü olarak video kaydı göndererek katılmak isteyen öğrencilerimizden, en 1 dk en fazla 3 dakika olacak şekilde aşağıdaki bilgileri ve paylaşmak istedikleri mesajlarını video kaydı yaparak bizimle paylaşmalarını rica ederiz.

 

Ad Soyad:

Bölüm:

Erasmus programına katıldığınız ülke ve üniversite:

Programa katıldığınız yıl:

Programa katıldığınızda kaçıncı sınıftınız:

Şu anda yaptığınız iş veya okuduğunuz okul:

Erasmus programının eğitim hayatınıza veya iş hayatınıza katkısı:

Erasmus programı ile şunu öğrendim, şu tecrübeyi edinmemi sağladı gibi cümlelerle Erasmus’un katkılarını anlatabilirsiniz.

Varsa iletmek istediğiniz mesajlarınız, tavsiyeleriniz vs.:

 

Not: Videolarınızı online transfer linki ile intloffice@gantep.edu.tr veya doğrudan ofise uğrayarak Ofisimize ulaştırabilirsiniz.