• 0090 342 317 1546

Değerli Erasmus Öğrencileri,

Bilindiği üzere, Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki Birlik Programı olan Erasmus+ Programı 2004 yılından bu yana Türkiye Ulusal Ajans tarafından yürütülmektedir. Erasmus+ programının tanınırlığını ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, Programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ Programından yararlanmaya teşvik etmek, proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenlenmektedir.

 

Erasmus Günleri (#ErasmusDays) bu yıl 13-14-15 Ekim 2022 tarihlerinde, dünya çapındaki farklı ülkelerde gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacaktır. Düzenlenen etkinliklerle, Erasmus+ projelerinin yararlanıcı hikayelerinin görünür hale gelmesi, proje sonuçlarının ve hikayelerinin yerelde paylaşılması hedeflenmektedir.

 

Söz konusu kampanyanın 2021-2027 döneminde uygulanacak Erasmus+ Programının etkin şekilde yürütülmesi, ülkemizin Erasmus+ Programından yararlanma düzeyinin arttırılması ve kurumumuzun görünürlüğünün arttırılmasına katkı sağlayacaktır.

Üniversitemiz, 14 Ekim 2022 tarihinde saat 10.30'da Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonunda, daha önce Erasmus yapmış öğrencilerimizle bir araya gelerek onların tecrübelerini aktarmaları için bir buluşma planlamaktadır. Erasmus+ programına ilgi duyan tüm öğrencilerimiz etkinliğimize davetlidir. 

Etkinlik Afişi için TIKLAYINIZ