2019- 2020 Akademik yılı “Erasmus+ Programı KA108 Personel Hareketliliği (Ders Verme ve Eğitim Alma)” ve “Erasmus+ Programı KA108 Türkiye Konsorsiyumu: Avrupa’ya Açılan Yedi Kapı Projesi Personel Hareketliliği (Ders Verme ve Eğitim Alma)” başvuruları 13 Ocak 2020 Pazartesi günü başlayacaktır.

Son başvuru tarihi 07 Şubat 2020 Cuma günü saat 17:00’dır.

Uşak Üniversitesi’nin koordinatörlüğünü yapacağı ve Üniversitemizin de ortağı olduğu “Avrupa’ya Açılan Yedi Kapı (Seven Doors to Europe)” adlı Erasmus+ konsorsiyum projesi Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 üniversite ve 7 ticaret ve sanayi odasını bir araya getirmektedir.

Proje kapsamında konsorsiyum ortağı olan Üniversitemize verilen hibe gereğince personel hareketliliği için en fazla 6 gün (4 gün ders verme/eğitim alma faaliyeti +2 gün seyahat), eğitim alma (3 personel) / ders verme (3 personel)  hareketliliği planlanmaktadır.

Personel hareketliliği ile gitmeye hak kazanan 5 veya 6 (toplam bütçeye bağlı olarak) personelimizin bu bütçe ile hibelendirilmesi planlanmaktadır.

Başvurular bu siteden online (çevrimiçi) yapılacaktır. Başvuru formu ve aşağıda belirtilen belgelerin sisteme yüklenmesi ile yapılmalıdır.

Başvuruların değerlendirilmesinde 2019/2020 Erasmus+ KA103 Personel hareketliliği kuralları geçerli olacaktır.

Erasmus+ KA103 Personel Hareketliliğine başvurmuş ve seçilmiş personel konsorsiyum kapsamında da seçilirse iki programdan sadece birinden yararlanabilir. Bu nedenle KA103 Personel Hareketliliğine başvurmuş personelin başvurusu tavsiye edilmemektedir.

Başvuru linkinden başvuru yapılması gerekmekte ve başvuru sürecinde aşağıdaki belgelerin tamamlanmış ve sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

1- Fotoğraf

2- Varsa Engelli raporu, Şehit/Gazi yakını olduğunu gösterir belge

3- Yabancı Dil Sınav Sonucu Belgesi (13 Ocak 2015 ve sonrası tarihli). Bu belgeye sahip değilseniz boş bir word dosyasına “adınızı soyadınızı yazıp Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgem bulunmamaktadır” notunu ekledikten sonra sisteme yükleyiniz.

4- Ders Verme Staff Mobility Agreement / Eğitim Alma Staff Mobility Agreement

5- Kabul Mektubu

Not 1: Başvuru yaparken sisteme sadece 2. maddedeki belge eksik ise başvuruyu kabul edecektir.

Diğer tüm uygulamalar KA103 hareketliliği ile aynı olacaktır.

Not 2: Başvurunuzu tamamladıktan sonra eposta adresinize başvurunuz pdf uzantılı olarak gönderilecektir. Bu onayı çıktı alıp Adınızı Soyadınızı yazınız, tarih yazıp imza atınız. Bu bilgilerden herhangi birinin eksik olması başvurunuzun kabul edilmeme sebebidir. Başvuruda yüklediğiniz belgeleri ekleyip ofisimize elden iletiniz.

Başvurular 07.02.2020 tarihinde sona ermiştir